18. lokakuuta 2010

Kortti miehelle.

"Tee kortti isälle/miehelle."

Näin yksinkertaisesti on ohjeistettu Villakeijun uusin kortteiluhaaste nro 26. Tähän on nyt helppo osallistua, kun mikä tahansa miehelle tarkoitettu kortti käy.
Tosin, tämä taisi oli minulle vähän liiankin "helppo" ;) Joskus sekin on vaikeaa, kun annetaan itselle liian "vapaat kädet". Voi käydä niin kuin nyt, eli en sitten alkuunkaan osannut päättää mihin tarkoitukseen tämän kortin teen. Niimpä tein vallan tekstittömän kortin. Lisään tekstin sitten, kun kortin käyttötarkoitus joskus selviää.


Tämän kortin paperit ovat koottu silppulaatikon antimista. Keräsin kasaan tuollaisia "herraskaisia" ruskeasävyisiä papereita. Ovatpahan sitten sopivia tuon hauskan ukkelin vaatteiden kanssa. Koritsteena olevat kukat ja haaraniitit ovat Villakeijulta saamastani DT-paketista. Yksinkertaista........eli sopii hyvin miehelle :-D ha ha haa!


Muistakaa käydä luovuttamassa verta....... jotka voitte. Siitä on kuulemma suuri pula. Itselleni tuli tänään kutsu kännykkään ja taidan kiltisti kantaa korteni (vereni) tähän kekoon.

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!!!

2 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Tyylikäs kortti miehelle, takuulla saaja tykkää :))

Hilkka kirjoitti...

Oi tämähän on oikein herraskainen kortti:) Tykkään värimaailmasta...ja todella kauniit kukat:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails