24. lokakuuta 2010

Helpolla valmista.

Nyt pääsin taas helpolla kuvan suhteen. Tämä hileinen lumiukko kökötti valmiina paperissa. Ei muuta kuin koristeet ympärille ;)

Minulla ei, ihan oikeasti, ole juurikaan mitään jouluaiheisia koristelutarvikkeita. Lähinnä lumihiutaleleikkureita tai -stansseja kaipailin kovasti tänään. Sekä jouluun sopivia boordileikureita. Varsinaisia joulukukkiakaan ei ole minkäänlaisia. Tämän kortin metalliset lumihiutaleet onneksi olivat jemmassa. On muuten varmasti ainakin 5 vuotta siitä, kun nämä hiutaleet olen ostanut :D

Olihan sitä sitten ihan pakko käydä vähän nettiostoksilla ja lievittää tätä tarvikepulan tuskaa. Ei mulle joulupukki kuitenkaan paljoa lahjoja tuo. Joten saanpahan edes näin ennen joulua odottaa innolla ja jännityksellä postipakettia, kuin pukkia konsanaan.

3 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Kaunis :)
Hillitty ja tyylikäs, pääsee kaunis paperi hyvin esille!

Hilkka kirjoitti...

Tämähän on todella tyylikäs ja upea kortti:) Tykkään tuosta joulutekstistä, lykkään sitä joka korttiin sisälle kun ei voi päälle laittaa--taitaa olla liikaa tavaraa:))

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Minullakin on yksi arkki tätä paperia, kun kimpassa ostettiin paperikko ja ajattelin käyttää samaan tyyliin, eli hyödyntää paperin kuvan.
Blogisi pohja on ihanan syksyinen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails