25. lokakuuta 2010

Ilo ja vimma!

Korttientekemisen ilo ja vimma on löytynyt jälleen!!!!  Tuntuu, että tähän mun pieneen päähän ei taas paljoa muuta mahdu. Vaikka teen mitä tahansa muuta, niin vähänväliä ajatukset kääntyvät askartelun pariin ;)

Vauvakorttijemma on tyhjä. Asia vaatii pikaista korjausta. Tässä ensimmäinen "korjaustoimenpide" ;D

3 kommenttia:

Ritva_47 kirjoitti...

Ihanaa, että olet löytänyt taas tekemisen ilon!! Todella kaunis on tuorein korttisi.
Löysin blogisi hakusanan spinnerikortti kautta.Haluaisin itsekin kokeilla ko. tekniikka kortteilussani.
Ja minulla olisikin sinulle aiheesta perustavaa laatua oleva kysymys; youtube-videon ohjeessa käytetään spinnerinä käsittääkseni kolikkoja(??)
Kiinnostaisikin tietää käytitkö sinä kolikkoja vai pyöriikö tuo hyrrä-juttu esim. napeilla tai paksusta kartongista tehdyllä "spinnerillä"?
Terveisin Ritva_47

Jahnukainen kirjoitti...

Hei Ritva_47 =)
Kyllä mun spinnerikortissa on viiden sentin kolikot pyörimässä. Kolikko toimii hyvin luultavasti juuri painonsa takia. En ole kokeillut mitään muuta. Hyrrä ei varmaankaan pyöri niin hyvin jos se on jostain kevyestä materiaalista. Mutta kun en kokeillut ole, niin nämä on vain mun arveluja.
Jos kokeilet noita kevyempiä vaihtoehtoja tai keksit jotain painoltansa vastaavaa, niin olisi kiva tietää miten niiden kanssa käy.
Spinnerikortti on kyllä hauska, erilainen kortti.

Ritva_47 kirjoitti...

Kiitos vastauksesta!
Ei auta kuin säästää kaikki viiden sentin kolikot tulevaa tarvetta varten!!Pistän tähän kommenttia, jos keksin jonkin kolikoita korvaavan konstin tuohon spinneriksi.
Innostuin kokeilemaan tänään myös slider-korttia ja siitä tuli tosi kiva, vaikka olikin vaikea tehdä siinä mielessä että minun pitää aina tietää kenelle ja mihin tarkoitukseen kortin teen. "Huvin vuoksi" kortit" eivät ole tyyliäni...vaikka hyvä olisi jemmassa pitää kortti tai pari:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails