4. lokakuuta 2010

Joulukorttikauden avaus ;)

Viikonloppuna kävin Seinäjoen Käsityömessuilla. Tein pieniä hankintoja kortti- ja koruaskarteluun, vaikka askartelupöytäni onkin saanut pölyttyä melko rauhassa lähes koko kesän. Muutamia kertoja olen käynyt puhaltamassa enimmät pölyt päältä pois ja askarrellut jokusen kortin tai korun. Lähinnä "pakolliset" DT-kortit sekä tilauskortit ja -korut on tullut näperreltyä. Mutta nyt messujen myötä alkoi pikkuisen kipinöimään ja nykimään askartelusuonistossa. Jospa siellä alkaisi pian taas inspiraatio virrata ja luovuus päästä pintaan.

Messuilta Ökömököstä ostamastani Dovecraftin Let it snow -lehtiöstä irroitin ensimmäisenä tämän ihastuttavan paperin. Kaunista paperia en halunnut liikoja peitellä. LOTV:n leimakuva ja vähän nauhaa koristeeksi riittää. Tässä vuoden ensimmäinen joulukorttini, olkaa hyvät :)

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

suloinen -kaunis--ihastuttava kortti niin sinun tapaasi--tykkään-ihania nuo uudet joujuiset Lilin leimkuvat--yhtään en omista---ja kohta taitaa olla myöhäistä--

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Suloinen leimakuva, joka väritetty taidokkaasti. Sopivasti koristeita, jotta kaunis taustapaperi erottuu.
PS: Blogipohja näyttää kivalta :)

Lumituulia kirjoitti...

Kaunis ja tasapainoinen kortti. Mielestäni ei kaipaa enempää kortistuksia, vaan näin myös kaunis taustapaperi pääsee oikeuksiinsa.

Tuija kirjoitti...

Todella upea kortti ja tuo enkelileimasin on niin suloinen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails