19. kesäkuuta 2010

Maratoonin loppu.

Huh huh. Tekniikkamaratooni on saatu päätökseen. Ja huikea loppukiri tehtiin tällä ihmeellisellä slider-kortilla. Aluksi tuntui vaikealta, mutta loppujenlopuksi melko helppo valmistaa. Kortin molemmista päistä liukuvat "sisuskortit" ulos yhtäaikaa, kun nauhasta vetää. Jännää! Tässä linkki YouTubesta löytyvään ohjeeseen.






















Lähtökohta tälle kortille on se, että se annetaan miehelle. Siksi jätin hempeilyt ja hörhötykset vallan pois ja keskityin tekemään "teknisen" leimakuvan. Eli, ensin leimasin ruskealla tuon ihanan Crafty Individualsin leimakuvan. Sen jälkeen embossasin saman kuvan värittömällä jauheella siihen päälle. Sitten väritin musteilla taustan. Leimakuva heijastaa kauniisti valoa embossauksen ansiosta, vaikka se ei valitettavasti kuvassa näy. Kortin taustapaperin olen myös leimaillut ja väritellyt itse. Harjoitukappaleen ollessa kyseessä, jätin kokoonpanovaiheessa sisuskortit valkoisiksi, ettei mene kuviot ja kirjoitukset väärinpäin. Koristelin valmiista kortista vain reunat simppelisti. Tekstikin jäi vielä tässä vaiheessa pois.











Pienellä paneutumisella tähän ohjeeseen ja mielikuvitusta käyttäen tästä korttimallista saa vaikka mitä hauskaa tai kaunista.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails