21. kesäkuuta 2010

Kuplamuovia.

Viime yönä kokeilin kuplamuovilla leimaamista. Eihän se mikään uusi keksintö ole, mutta minä en sitä koskaan aiemmin ole kokeillut. Ajatus siitä lähti, kun haikailin kuplamuovikuvioisen leiman perään. Tein sitten tälläisen virityksen.


Leimaukseen käytin vesiliukoisia musteita, joten "leimasin" oli helppo puhdistaa kostealla paperilla. Tämä kuvan "leimasin" on jo useaan kertaan kokeiltu ja putsattu ja yhä on kuin uusi ;)
Ja tämmöinen kortti tuli sitten leimailukokeilujen tuloksena. Leimakuvan ja kukan olin tehnyt jo aiemmin, joten kortti valmistui pikapikaa.

6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

LOISTAVA idea, kiitos että jaoit sen meille muillekin:)
Korttisi on veikeä, hiukan flirttaileva, joten valitut värisävyt sopivat siihen upeasti:)

Apris kirjoitti...

Tosi kiva idea, kiitokset sen jakamisesta. Pistetään korvan taakse. Upeita taustoja olet kuplamuovilla saanut aikaan, kiva "painatus" noissa palloissa :) Hieno kortti sävyineen kaikkineen.

Haltiakummi kirjoitti...

Aivan huippuidea!!
Uutta taikka ei, minä en tämmöistä ole aijemmin nähnyt. Tosi kivan näköinen pinta, ja noina herkullisina väreinä se näyttää jotenkin ihanan samettiseltakin. Millä muilla "ei leimoilla" olet jo kerinnyt koklailleen? Tuosta voisi syntyä innostus kokeilla kaikkia uusia "leimoja" :)

Katjuska kirjoitti...

Tosi fantastinen!
Pitääpä kaivaa omatkin kuplkikset esille :)

Marika kirjoitti...

Mahtavan upea idea!

Ihanaisia kortteja sinullakin on syntynyt mutta ihan ehdoton suosikkini on hiirulainen jolla sydän halauksessa, iderikas idea kallistaa kuvaa...

-maiju- kirjoitti...

Ei helkkari, mistä näitä ideoita ihmisille oikein tulee????
Pakko kaivaa kuplamuovit esille ja kokeilla, kiitti vinkistä. Loistava tuo korttisi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails