7. kesäkuuta 2010

Ikävä tahra.

Nopea ratkaisu nopeaan haasteeseen ;)
KK:n tekniikkakymppi yllätti salamahaasteella, jossa pitää käyttää kuivakohokuviointia ja jonka pitää olla valmiina maanantai-iltaan mennessä. Minullahan kun ei vieläkään ole sitä BigShottia (joka yhä on kyllä hankinnan alla) saati kohokuviointistansseja, niin en ruvennut päätäni tällä haasteella liikoja vaivaamaan. Edellinen haaste tuotti niitä vaivoja jo ihan tarpeeksi.  Niinpä vain vetelin taittelulaudalla ruudukon. Kohokuviointia korostaakseni minun piti vähän lisätä mustetta kevyesti pintaan. Mutta heti ensimmäiseksi töksähti tupponi kulma paperiin jättäen siihen ikävän tahran. Siitä suivaantuneena aloin tökkimään tuppoani enemmänkin. Toki tein siihen myös sen aikomani viivojen korostuksen. Tässä siis syntytarina tämän kortin taustapaperille.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Wau!
Ethän sä sitä bigshottia tarvitsekaan, kun näin ihanan kortin teit =)
Mullakin on jotain suunnitteilla, mut en vielä ehtinyt toteuttamaan itseäni, kun nyt kelpaa taas askarrella ja koneella istua.
Kiitos hieronnasta =)

Hilkka kirjoitti...

Aivan hienosti keksit tehdä tuon kohokuvioinnin...turhat ostoshaaveet vaan pois...hih...hih:))Korttisi on sitä paitsi tosi kaunis:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails