18. kesäkuuta 2010

Loppusuoralla.

Tekniikkamaratooni alkaa olla loppusuoralla. Tämän kortin tein kolmanteen salamahaasteeseen, joka on samalla toiseksi viimeinen koko kymmenen haastetta sisältävässä haastesarjassa. Käytetty tekniikka on nimeltään varjoleimaus. Leimaamisessa käytetään akryylileimasimesta myös leiman takapuolta. Sillä leimaamalla saadaan aikaiseksi tausta.
Tähän leimakuvaan leimasin ensin tekstileimasimen koko takapuolella terranvärisen läntin. Sen jälkeen muuten samoin, mutta lisäsin tummempaa väriä vain leiman reunoille. Sitten leima oikein päin ja leimasin tekstin. Ja vielä tuo silhuettileima keskelle. Minun tekstileimasin on niin epäsymmetrisen muotoinen, että reuna jäi vähän hölmöksi kun käytin sitä molemminpuolin. Joten viimeistelin kuvan vielä lisäämällä reunoille mustetta sienellä.


Kortin kuvattuani muistin vasta, että tytön päähän oli jäänyt vaalea täplä. Täytyy koittaa sitä paikkailla vielä. Akryylileimassa oli pienenpieni roska. Ja vaikka otin sen pois, niin kuoppa jäi jäljelle ja jätti tuon ikävän reiän. Käytin tätä leimaa ensimmäisen kerran, joten roska on siinä ollut jo ties kuinka kauan, leimasimen valmistamisesta asti.

1 kommentti:

Apris kirjoitti...

Tosi kaunis kortti ja iiiiihanat ruskean sävyt. Tykkään!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails