11. toukokuuta 2010

WOJ Challenge #78

Piiitkästä aikaa otin osaa WOJ;n haasteeseen tällä kortilla.


Pieni "töppäyskin" tuli korttia tehdessä. Tekstiä leimatessa valitsin paperiksi palan "mitälie jätepaperia". Valinta olisi ollut muuten ihan sopiva mutta, kun menin tuota kimalleliimaa siihen tököttämään niin sen kuivuttua paperinpala meni ihan kupruille :( Täytyisi vähän miettiä, mihin sitä liimaansa törkkii ;)

Kivan luonnoksen tähän haasteeseen oli tehnyt Jane.

6 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Kivat värit ja taidokkaasti väritetty kuva. Tykkään!

Haltiakummi kirjoitti...

Olin muutaman päivän reissussa, ja tänään taas pääsin kuikuilemaan suosikki bloggeja. Voi jeskamandeera mitä kaikkea ihanaa Sinä oletkaan tehnyt!! Vintage kortit on todella ihastuttavia, varsinkin nuo "huumori" kortit :D Ja tädin 70-v kortti sai minut hymyilemään; tosi ihastuttava paketti!

Mutta tämä kortti, tämä on tehty tämän hetken suosikki väreilläni, ja on jokalailla todella kaunis, ihastuttava ja fabulous!! Kuvankin olet jälleen värittänyt niin kauniisti. Ja ikinä en itse keksisi yhdistää tuota villiä, koukeroista ja boordimaista paperia mihinkään noin tasapainoiseen yhdistelmään.
Olet kyllä tosi taitava sommittelija ja askartelija, wau!

Ja kiitos kun laitat näitä ihanuuksia tänne meidän muidenkin ihasteltavaksi :)

Kim kirjoitti...

WOW this is fantastic! What a GORGEOUS and STUNNING creation! Your coloring makes Willow look oh-so-real! Fabulous work and love how you have used the sketch! Thanks for joining us at the WOJ Challenge!
Hugs~ Kim

Bev kirjoitti...

Oh this is just beautiful! The papers are so pretty and compliment the sweet image beautifully. Thanks for joining WOJ this week x

Michele kirjoitti...

Oh such a gorgeous card. Love the colours you've used and the image also. Hugs Michele x

Rach kirjoitti...

what a brilliant card, great colours.xx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails