19. toukokuuta 2010

Kortit samoista materiaaleista by Apris #3

Jaahas, olenkin viimeinen tällä viikolla, joka sai näistä värkeistä kortin valmiiksi :)Tämä korttitarvikepläjäys tuli Lumituulialta. Hauska oivallus häneltä tuo pikkuinen tervehdyskortti, jossa lukee näin:
Tärkeintä elämässä ei ole se, että näemme sen, mitä on jossakin kaukana, vaan se, että teemme sen, mikä on suoraan edessä.
Tuo mietelause tuntui hyvin sopivalta siihen hetkeen, kun juuri olin levitellyt tavarat eteeni ja aloin miettiä, mitä näistä saisin aikaiseksi :D  Ja miettimistä siinä olikin. Leimakuva oli minulle ihan uusi ja ihmettelin kuinka onnistun tuon pörröisen, karvaisen oravaneidin värittämisessä. Eikä se kovin hyvin sujunutkaan. Samoin korttitarvikkeiden värimaailma oli minulle haasteellinen. Niin kirkkaat ja runsaat värit tuntuivat vaikealta yhdistää. Enkä korttiini sitten vaaleanpunaista paperia millään saanutkaan sopimaan. Mutta sen takia tämä onkin niin hauskaa, kun saa hieroa aivonystyröitään ja valmistaa kortin toisten valitsemista ainesta.
Kiitos Lumituulialle ilosesta ja raikkaasta paketista. Tälläisen kortin niistä sain aikaiseksi.


Seuraavaksi on minun vuoroni lähettää postia Aprikselle, Anelmalle ja Lumituulialle. Se onkin sitten viimeinen osuus tässä haasteessa. Hmmmm....mitähän heille keksisin ;)

8 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Kaunis kortti. Hienosti olet onnistunut kuvan värittämisessä. Mielenkiinnolla odotan ensi viikkoa ja tietysti sitä ennen tulevaa lauantaita :) Näkyillään.

Lumituulia kirjoitti...

Ihanan pirteä kortti. Millä olet värittänyt oravan, kun olet saanut siitä niin hienon "täyteläisen" värisen?

AN kirjoitti...

iloinen onnittelija --hienosti olet kortin koonnut ja värityksessä ei sitten mitään vikaa--:)-minuakin jännittää -mitä sinä keksit--

Piia kirjoitti...

Ihana kortti ja upeasti olet kyllä tuon kurren värittänyt - todella upean syvä väritys!!

Lumituulia kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Rauman tapaamiseen!

Susa kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Upea kokonaisuus :)

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihana kortti.
Mielettömän kauniisti väritetty oravainen :)

maiju kirjoitti...

Kauniit väritykset kortissasi ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails