8. toukokuuta 2010

leimasinhullu

Laitanpa nämä valokuvaleima-kortit tänne nähtäville. Koukussa Kortteihin yhteisön jäsenet ovat nämä voineet jo nähdä. Mutta tiedän, että kaikki jotka täällä sivullani välillä piipahtavat eivät ole jääneet "kortteihin koukkuun" ;)
Itse tykkään kovasti näistä uusista valokuvaleimoistani. Minulle ne ovat hiukan haastavampia (lue vaikeampia) käyttää. Niiden värittäminen on lähes mahdotonta, tai sitten en vain osaa sitä. Mutta leimaamalla koko leiman värillisellä musteella, niistä saa hauskoja. Tämäntapaisia kuvia saisi kyllä helposti ihan valmiinakin ostettua, mutta leimasinhullu on aina leimasinhullu ;)
 Sinisävyisellä kortilla osallistuin KK:n haasteeseen ja ruskeasävyinen lähti serkulle synttärikortiksi.

4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Nämähän ovat upeita molemmat:))
Minäkään en hirmuisesti ole Koukussa kortteihin...syy kun on niin paljon muutakin ettei aika riitä, piipahdan vain silloin tällöin!
Hyvää Äitienpäivää:)

Maaret kirjoitti...

Todella upeita ovat kortit minunkin mielestäni:) Kiitos, että laitoit ne tänne esille, itse kun en ole "koukussa kortteihin" :)

Apris kirjoitti...

Kortteihin olen koukussa, mutta en yhteisön jäsen...ainakaan vielä. Kiva kun laitoit näin upeat kortit tänne blogiisi esille. Ihania nuo leimakuvat.

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja molemmat. Ja erityisesti kiinnitin huomiota kuinka nappiin olet valinnut kuvan ja tekstin,ne sopivat mielettömän hyvin yhteen =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails