27. toukokuuta 2010

Mukavia ajatuksia.

Reilu 50 korttia on jemmassa. Mutta kun olisin tyttövauvakorttia tarvinnut niin ei sellaista löytynyt. Just näin. Paljonkohan kortteja täytyisi olla, että joka lähtöön olisi kortti heti valmiina ;) No mutta äkkiähän "me kortintekijät" tarvittavan kortin väännämme.
Oi, kuinka nautin tämän kortin tekemisestä. Leima on aivan ihana. Sain näitä muutaman leimattua Kirsikalta viime viikoloppuna Rauman tapaamisessa. Siellä oli ihania ja taitavia askartelijoita seuraamieni blogien "takaa". Ja uusia blogituttavuuksiakin tuli. Kiitokseni Tarulle tapaamisen järjestämisestä. Hyvät tilat, herkulliset tarjoilut ja etenkin iloinen ja rempseä seura teki päivästä hyvin hauskan.
Tykkään suunnattomasti uusilla Distresseilläni väritämisestä. Tämä on väritetty niillä, paitsi kasvot ja muu iho on väritetty Copiceilla ja varjostettu Chalkseilla. Paperit on ostettu Viipulalta KK:n kirppikseltä. Kuinka mukava ja hyödyllinen yhteisö KK onkaan :) Pehmustetut sydämet ovat korttiaskarteluni alkuajoilta. Tuli muisteltua samalla vanhoja. Kukka-asetelmaan sain yhdistettyä toista rakasta harratustani eli helmeilyä. Tällainen kortti syntyi monta mukavaa asiaa ajatellen :)"Oman lapsen,
pienen linnun,
kannoin alla sydämen.
Nyt on onni täydellinen,
syliini saan ottaa sen.
Tunnen käden, pienen, hennon,
tunnen posken pehmeän.
Voisko olla kauniimpaa
kuin alku uuden elämän."

4 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Kaunis väritys kuvassa ja todella onnistunut kokonaisuus muutenkin!

Haltiakummi kirjoitti...

Oi miten ihanan pinkelö kortti! :D Kyllä tuommosesta muistamisesta äiti ja isi liikuttuu, tosi sydämellinen kortti! Ja hauskasti laitettu nuo paperit tuossa kortissa, ne tekee vähän jujua. Tosi suloisen hattarainen :)

maiju kirjoitti...

Mielettömän upea. Tämä on myös todella onnistunut. Kaikki on niin kohdallaan ja värit upeat.

Sande kirjoitti...

Tämä on niiin ihana! Todella kaunis väritys ja ihanat paperit ja koristeet! Täyden 10 arvoinen!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails