15. syyskuuta 2011

Tehosteaineita :)

Tämänkertaiseen P*skis-haasteeseen osallistuminen oli oikein opettavainen prosessi. Tuli opeteltua käyttämään Distress Crackle Paint -maalia. Oma pulloni on väritöntä Clear Rock Candy'ä joten se näyttää ihan halkeilevalta lakalta. Sitä on koko kuvan pinnalla ja vähän kukissa. Huonostippa vaan näkyy kuvassa.
Valkoisen maalin käyttöharjoittelukin sai jatkoa. Olen nähnyt toisten käyttävän sitä kauniisti ja hillitysti. Vaan minä se vetelin sitä reippaasti reunoille, niin että varmasti näkyy, että maalipurkilla on käyty. No, kukkiin laitoin sitten vähän varovaisemmin.


Koitin vielä kulmiin ihan pikkiriikkisen töpötellä kuparinväristä mustetta. Mutta sepä ei millään suostunut kuivumaan maalin päällä, joten pyyhkäisin ne pois. Harmi, sillä se olisi näyttänyt tosi hyvältä, ihan kuin maalissa olisi ollut "ajanpatinaa". Se "ajanpatina" jäi nyt tästä puuttumaan, kun en millään keksinyt mitään tilalle. Mutta menköön nyt näin.


7 kommenttia:

AN kirjoitti...

On kyllä ihana enkeli ja kauniisti olet käyttänyt noita ehoste-aineita--hyvää viikonloppua sinulle <3

Kukkis kirjoitti...

Hieno kortti ja mielestäni se on hyvä juuri näin. Mutta niinhän se menee, että itse ei aina ole tyytyväinen luomuksiinsa varsinkaan, jos mielessä on joku tietty visio lopputuloksesta ja jotain haluamaansa juttua ei saa millään sopimaan.

Maarit kirjoitti...

Mielestäni korttisi on hyvin onnistunut. Kivasti olet käyttänyt tehosteaineita. Onnistunut.

Hattara kirjoitti...

Todella ihana kortti! :)

Mia kirjoitti...

Mä tykkään hurjasti! Rempseä ote sopii mainiosti tähän korttiin-luo kontrastia tuolle suloiselle ja herkälle kuvalle :)

Marika kirjoitti...

Kauniit värit!

Toukoleeni kirjoitti...

Tuo halkeileva pinta on tosi kaunis =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails