Innostuin kokeilemaan porkkana-appelsiinihilloa. Sopii hyvin, kuulemma, puuron kanssa tai leivontaan.
Hyvänmakuista ja kauniinväristä hilloa tuli.
OHJE
2 kg porkkanoita
6 appelsiinia
1 kg hillosokeria
Keitä porkkanat kypsiksi pienessä määrässä vettä. Kaada vesi pois ja soseuta porkkanat.
Purista appelsiineista mehu ja lisää mehu porkkanasoseen joukkoon.
Lämmitä kiehumispisteeseen ja lisää hillosokeri hyvin sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.
Tölkitä kuumana.
Ohjeen löysin täältä. Muutin vain ohjeen suuremmaksi ja jätin vaniljasokerin pois.
1 kommentti:
Upean näköistä hilloa! Mielenkiintoinen resepti, joutuiskohan tota vaikka oikeen ittekin kokeileen...
Lähetä kommentti