10. heinäkuuta 2010

Väkisin vääntämistä.

Hääkortteja pyydettiin myytäväksi. Niin just......tiedän, että niitä pitäisi olla tehtynä jemmaan. Mutta kun niiden teko tuntuu niin vaikealta. Mutta nyt otin "härkää sarvista" ja väkisin aloin hääkorttia vääntämään. Sugar Nellien tanssiva hääpari -leimasin on tullut joskus kaaaaauan sitten ostettua. Ja kyllä tuo hääpuku oli olevinaan vaikea väritettävä.StampArticin haasteluonnoksen mukaan tämä on tehty. Ängen kortin haasteeseen mukaan, vaikka aika on mennyt jo umpeen, mutta voittajaa ei vielä ole julkaistu. Katsotaan onnistuuko edes ;)

6 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Upea ilmestys tuli, vaikka väkisin väänsitkin :) Kauniit värit ja ihanat paprut.

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana!
Kaunis värimaailma ja kiekurat sopii tosi kauniisti :)
Mistä tuo teksti on peräisin, onko leimasin? Ihana!

Viipula kirjoitti...

Upea lopputulos, kauniit värit ja kiekurat sopivat kukkineen upeasti korttiin!

Haltiakummi kirjoitti...

Todella hieno kortti! Olet värittänyt parin niiin kauniisti, ja tuo kaunis kultapaperi (vai onko se kangas?) tuo korttiin ihanaa juhlavuutta. Hienosti yhdistetty.
Todella kaunis, ihastuttava ja onnellinen kortti!

Maaret kirjoitti...

Wau, jos väkisin vääntämällä syntyy tällaisia kortteja, niin silloinhan kannattaakin aina väkisin vääntää, koska tämä on TÄYDELLINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti. Munkin mielestä hääpuku on usein aika vaikea väritettävä... Varsinkin kun haluaa jättää sen valkoiseksi, mutta silti siihenn pitäisi jotain väriä laittaa. Upea kortti kaiken kaikkiaan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails