23. heinäkuuta 2010

Koruja nilkkaan.

Sain "työmääräyksen" tehdä sinisävyisen nilkkakorun. Korun tilaaja valitsi itse tabletin- ja sydämenmuotoiset helmet ja muuten sain käyttää omaa mielikuvitusta. Tällaisen sain aikaiseksi. En tiedä vielä kelpaako vai meneekö uusiksi. Tänään myöhemmin sen saan sitten kuulla ;) Helminä tässä on lasi-, kristalli- ja siemenhelmet. Lukko ja lanka on hopeoitua.


Samalla kun sininen helmilajitelma siinä oli esillä, tein toisenkin sinisävyisen nilkkakorun.
Tässä lasi- ja kristallihelmien lisäksi on makeanvedenhelmiä.
Ja tässä vielä yksi, mikä joskus jäi kesken, kun en oikein tykännytkään aikaansaannoksesta. Mutta kai tästä joku voi tykätä. Ei tämä nyt ihan törkeäkään ole ;)

Olipa muuten pitkästä aikaa kylmä. Sain pitää kollegetakin tiukasti kiinni koko aamulenkin ajan. No pikkasen vetäisin vetskaria auki, kun ei kova vastatuuli puhaltanut. Muuten oli lämmin, mutta se tuuli hrrrrr... Eipähän ainakaan ne pikkukärpäset olleet kiusana. Ne mitkä viime lenkillä tunki koko ajan naamaan ja korviin ja pörräsi parvena ympärillä, yäääk.

1 kommentti:

Lumituulia kirjoitti...

Kauniita sinisiä koruja olet tehnyt! Jotenkin vaan tuo alempi on suosikkini... Eikä tuossa ruskehtavassakaan korussa mallissa mitään vikaa ole (ruskea ei vaan ole minun lempivärejäni).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails