4. huhtikuuta 2010

Villakeijun kortteiluhaaste 12

Tällä kertaa oli selkeä ajatus millaisen kortin teen. Mutta kuinkas kävikään. Tämä kortti ei muistuta alkuunkaan sitä mitä suunnittelin. Lisäksi sovelsin annettua luonnosta niin, että kuva jäi kokonaan pois. Tämä kortti nyt vain halusi "pukeutua" tälläiseksi.


Ja tässä Johannan suunnittelema kiva luonnos. Haaste löytyy täältä.Minulla on muuten vain yksi boordileikkuri ja alkaa vähän jo kyllästyttämään tämä malli. Mutta kun koitan olla hankkimatta ylettömästi kaikenlaisia kalliita vempaimia. Silloin tällöin kuitenkin hairahdun hankimaan jonkin kivan vitkuttimen, kun aikansa on ihastellut toisten niillä tekemiä kauniita kortteja. Arvatkaa vaan kuinka paljon mua himottaisi ostaa Big Shot-laite (vai mikä se oli). Mutta mutta....kun ihan hienoja kortteja saa tehtyä kyllä ilman niitä vekottimiakin. Varsinkin, kun pelkällä laitteella ei vielä tee mitään. Sitten se rahanmeno vasta alkaa, kun kaikki mahdolliset stanssit yms. "pitää" saada. Tämä saman ongelman kanssa varmasti kiemurtelee moni kortteilija minun lisäkseni.

3 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Tässä ei kuvaa tarvitakaan, hieno kukkarykelmä korvaa sen mainiosti. Todella hienostunut kortti.

-maiju- kirjoitti...

Tosiaankin, ei tässä kuvaa tarvita. Nätti on juuri näin. Hei, ei mullakaan ole kuin yksi boordileikkuri, ja se on vähän talvinen kun on niinkun lumihiutaleita. Sulla on kauniskuvioinen leikkuri.

liisax kirjoitti...

Tosi nätti kortti! Ja juu, ei tosiaan tarvi mitään kuvia! :)
Hieno kuvio sun boordileikkurissa, käy melkein mihin vain, kun taas joku sydän esim. vois olla toisin paikoin ihan liikaa.. Ja niin, mulla kun ei oo vielä yhtäkään boordileikkuria.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails