8. huhtikuuta 2010

Kokeilua Distress Inkillä

Distress Ink -musteiden hankinta on ollut vähän aikaa haaveena. Olen nähnyt niillä niin kauniisti väritettyjä leimoja. Minulla on vain yksi Distress Ink -mustetyyny. Ja nyt kokeilin sillä värittämistä. Leima, jonka valitsin ei ollut kyllä siitä helpoimmasta päästä värittää, hiukan kummallisen kuvionsa takia. Olen saman leiman värittämistä suunnitellut jo kovin kauan. Leima on mielestäni kuitenkin kovin kiehtova ja salaperäinen, joten päätin nyt yrittää. Värillinen paperi ja mustalla leimattu kuvio tuovat leimaan lisää väriä, vaikka värittämiseen käytin vain yhtä väriä. Joitakin kohtia tehostin mustalla tussilla.
Taustapaperi on mielstäni niin kaunis, että en halunnut peittää sitä millään koristeilla. Siksi tämä on hyvin pelkistetty.

Nyt kun katson kuvaa, huomaan että leiman oikea alakulma on väritykseltään ihan törkeä. Mutta harjoitushan tämä oli. Vielä täytyisi päättää hankinko musteita tyynyinä vai pullossa. Tarvitsen lisää tietoa niistä. Jos joku nyt teistä lukijoista käyttää Distress Inkkejä värityksissään, niin mielelläni lukisin kokemuksia niistä.

3 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

En kyllä näe mitään vikaa tässä.
Paljon kaunista tullut jälleen. Etusivu on myös ihana.

Marika kirjoitti...

Missä on jokin "vika" sillä sitä en näe!?
Ihana kortti, tykkään oikeinkin kovasti!

AN kirjoitti...

Ihana--

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails