7. toukokuuta 2012

Pussukoita.

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Itsetehdyt pienet pussukat ja nyssykät ja kukkarot yms. ovat niin suloisia, että itsekin halusin niitä tehdä.
Onhan tuota ompelukonetta ennenkin tullut käytettyä, mutta kyllä se vaan kunnollista järkeilyä ja keskittymistä vaatii, että vetoketjut ja vuorikankaat sekä muut yksityiskohdat menevät oikeinpäin ja kohdalleen ;)
Tässä kolme harjoitusnäpertelyä, jotka syntyivät armottoman pähkäilyn ja ahertelun tuloksena.


Yksi pussukoiden viehättävyyden piirteistä on, niiden sisälle käytkeytyvät ihanat vuorikankaat. Ja koska osasin näihin tosiaankin ommella sellaiset, niin tässä vielä tällanen kuva.


Ja kyllähän se "pakollinen" kömmähdyskin kävi. Punaisen pussukan vetoketju aukeaa väärään suuntaan. Jospa sitten suraavalla kerralla se vetoketju menisi oikeinpäin.
Käytin näissä kierrätyskankaita. Eli omista vanhoista vaatteista, kirppareilta ja kierrätyskeskuksesta hamstrattua matskua :)

LISÄYS:
Niin siis, en minä ihan kaikkea itse ole järkeillyt. Tässä linkki Timotei-blogiin, josta olen tuon yhden kännykkäpussukan ohjeen napannut. Vaikka kieltä en ymmärtänyt, niin kuvat puhuivat hyvin selkeästi omaa kieltään.

Mahdoton into olisi tehdä lisääkin mitä erilaisempia pussukoita mutta meneillään on toinen vähän suurempi projekti, joka vie ison osan vapaa-ajastani.

Tässä vähän vihiä siitä:


Huomatkaa, kuinka julmasti käytän lapsityövoimaa apuna ;)
Todellisuudessa tästä pikkumiehestä ei ole ollut paljon apua, mutta vanhempi poikani on ollut oikein ahkerasti touhussa mukana.

3 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Ihania pussukoita! Alkoi minunkin mieli tehdä muutama pussukka, jos tässä kerkeää jossain välissä....

maiju kirjoitti...

Ihania pussukoita.

Teresa Kline kirjoitti...

cute cases, luv the photo too...hope you have a wonderful week!

enjoy *~*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails