29. kesäkuuta 2011

Kutinaa.

Kuuma kesätervehdys :)

Askarteluhermoa on kutitellut ihan hervottomasti. Paljon enemmän kuin kaikkia hyttystenpistoja ja mäkäräisten- ja paarmojenpuremia yhteensä. Ja se on paljon se! Mutta vaikka kesällä päivät ovat pitkiä ja yöt valoisia, ei aikaa kortteiluun meinaa silti löytyä.
Päivät ja viikot vierähtävät niin nopeasti. Vai olisiko käynyt niin, että minusta vain on tullut hidas ja laiska, etten enää ehdi touhuta kuten ennen ;D

Tämän kortin verran kerkesin "kutinaa rapsuttamaan".


2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Moorjens, pitkästä aikaa =)
Täällä kanssa tuo vapaa-aika on kortilla. Kaikki mitä jää niin kuluu raksalla. No onneksi pian aletaan pinta materiaaleja asentamaan ja sormeni jo syyhyää sisustus hommiin. Kaikkea pientä kivaa olen poikien huoneisiin jo ostellut =)
Eipä olla paljoa siellä päin nyt oltu viime aikoina. Masiina messuilla käytiin kääntymässä viimeksi. Viikon päästä alkaa 3 viikon loma, jos vaikka silloin pyöritään siellä päin niin voisin vaikka piipahtaa kyläs, jos passaa?
Soitellaan =)

Haltiakummi kirjoitti...

Voi miten ihana kutkatus! Söpöset koristelut kortissa, tuo pikku enkeli on todella ihastuttava. Ja tuo kuvan huivipää näyttää kyllä erehdyttävän paljon meikäläiseltä, kun iskee badhairday... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails