14. helmikuuta 2010

Apriksen synttärihaastearvonta!

Apriksella on ihana synttärihaastearvonta. Aprikselle tulee kohta vuosi täyteen blogin pitämisessä ja sen kunniaksi hän on järjestänyt arvonnan. Osallistumisen edellytyksenä on tehdä kortti, jossa käytetään mahdollisimman paljon lehdistä tai mainoksista saatua materiaalia. Kierrätys kunniaan siis.
Voi, että mä nautin tehdä tätä korttia. Tuli ihan nuoruusajan askartelut mieleen. Silloinhan juuri tätä tehtiin. Leikattiin lehdistä yms. kuvia ja tekstejä ja tehtiin kavereille hauskoja kortteja.Tässä kortissa on kukat, kehykset ja tekstit mainoksista leikattua. Ja ristikko on lehdestä kopiokoneella pienenntty ja kopipoitu tähän sopivaksi.
Kiitos Apris tosi kivasta haasteesta :)

5 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Tämä onkin tosi hauska kortti ja kiva kun tykkäsit tehdä ja osallistua. Mie kerkesin jo pelästymään, että eikö kukaan osallistu, onhan tässä tietysti vielä aikaa.
Onnea arvontaan.

Marika kirjoitti...

Ihana kortti!

Jahnukainen kirjoitti...

Voi vitsi, toivottavasti teillä on yhtä hauskaa kuin mulla, kun luette noita mun tekstejä. "kopipoitu" ja pienenntty", just näin XD
Ei ole koskaan mitään lukihäiriöö mulla todettu, mutta vähän on pakko olla ;D

Maaret kirjoitti...

Kyllä sulla on "välähtänyt", älyttömän hyvä kortti!!!!!!!!!!! Nyt muakin rupes naurattamaan, kun omista kirjoitusvirheistäsi mainitsit; toi sana "kopipoitu", vääntyi sitten mielessäni hauskemmaksi " ko pipo itu"

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno kortti ja tässä on vaikka mitä ihasteltavaa ja tutkailtavaa =) Tosi nerokkaasti koottu kokonaisuus! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails