24. tammikuuta 2010

Ekat lukijat :):):):)

Kylläpä tuntui mukavalta saada ensimmäiset lukijat tälle, vasta reilun kuukauden vanhalle blogilleni. Kovasti se lämmittää mieltä ja antaa puhtia jatkamaan blogeilua ja käsitöitä.
Minulla ei ole korttien- tai korjujenteosta innostuneita kavereita lähipiirissä. Joten on mahtavaa tutustua ja jakaa ajatuksia ja tekeleitä samanhenkisten näpertelijöiden kanssa täällä netissä.

Tähän korttiin laitoin netistä tulostamani kuvan. Nappasin sen täältä. Tulostimeni on kyllä surkea tähän tarkoitukseen ja meni omasta "laadunvalvontatarkastuksesta" täpärästi lävitse. Ironista, että ensin vaadin tulostimelta tarkkaa hyvää jälkeä ja sitten kuitenkin teen kaikkeni, että saan kuvasta vanhan ja kuluneennäköisen :D
Tätä korttia tein kauan. Joskus vaan ei mikään tunnu sopivan mihinkään.

7 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Ihania molemmat :)
Pidän erityisesti noista vintage-korteista, niissä on niin nostalginen tunnelma.Ehkä se on sitä, kun tykkään muutenkin kaikesta rustiikkisesta :)

Hilkka kirjoitti...

Tännehän ilmestyy kortteja kuin sieniä sateella:))
Aivan ihana vintage-henkinen taideteos...siksi sitä kyllä nimitän kun tuo tyyli ei oikein ole minun hallinnassa:)
Alimmainenkin oikein herkän oloinen symppis kortti:))

Miijja kirjoitti...

Hei!

Kiitos vierailusta blogissani, näinollen löysin tänne blogiisi ensimmäistä kertaa. Tovi menikin kun katselin tekemiäsi töitä-wau!! Sinä vasta monen osan taitaja olet!!
Kaikista töistäsi myös näkee, että sinulla on sekä värisilmää, että teet todella huolella kaiken mitä teet.

Maaret kirjoitti...

Kivoja kortteja kaksin kappalein :) Ylinnä oleva vintagekortti on erityisesti mun mieleen, siitä huokuu lämpö ja herkkyys, josta tykkään kovasti!
Alimmainen puolestaan aivan eri tyyppinen; Raikas ja kivasti olet materiaalit asetellut, leimakuvakin taattua WOJ:ta, joten kiva kortti tämäkin:)
Ps. mainitsit, että lähipiirissäsi ei meitä korttiaskartelijoita ole, niin jos aikatauluusi vaan sopii, niin la 6.2 on Vantaalla Rajakylässä Taavan järjestämä Leimailutaivas- tapahtuma http://leimaajat.vuodatus.net/, jossa meitä "kanssasisaria" mahdollisuus tavata :) Tänä vuonna uskoisin, että jopa pari sataa innokasta messuilijaa kohtaa toisensa siellä:)

Toukoleeni kirjoitti...

Tuo vintage on IHANA!!Lisää vaan kortteja tänne =)

Jahnukainen kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista ;) Olen itsekin oikein tyytyväinen vintage-korttiin. Niitä teen varmasti jatkossa lisää. Tuossa WOJ-kortissa olis pitänyt olla rusetti vinossa, niin ei olisi jäänyt tyhjää kohtaa sen alapuolella.

Kiitos Maaret Leimailutaivas-vinkistä. Kiva olis lähtee, mutta ei sovi mun kalenteriin :( Vantaa on sitäpaitsi aika kaukana ja vähän syrjässä, täältä katsottuna ;D

Toukoleenin blogissa vierailin ekan kerran äskettäin ja bongasin sieltä useita upeita kortteja. Vierailen varmasti uudestaan.

Armiida kirjoitti...

Aivan ihana tuo vintage korttisi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails